aku mimpi buruk?

dan selamat pagi pada warga blogger. :), hari ni adam nak citer satu mimpi adam yg agak buruk dan sedih. nak tahu ape yg adam mimpi tu? adam mimpi pasal gf adam.*jangan pikir lain ok* adam mimpi, yg diey ni curang gan adam, and tinggalkan adam cm tu je.. pada adam tu mimpi buruk adam. napa adam mimpi cm tu? ada makna di sebalik mimpi adam tu kew? adakah mimpi tu akn menjadi kenyataan? banyak persoalan yg bermain di fikiran adam. adam hope sgt2 yg mimpi tu just mainan tido adam. and first time adam mimpi adam nangis. :P. *aku cengeng?? ada aku kisah. sedih lah mimpi tu. anyway, adam miss diey terlalu lah sgt2. dah lame tak call and text diey *baru 2 hari kot*aku ni mmg manja dgn diey, wellkkk,*hehe, gurau2 jew k*. awak2, jaga diri baik2 ok,. saya sayang awak sgt2 dan2, awak selalu ad dlm hati saya. kalo saya rindu saya tgk pic yg ad dlm phone saya tu. ;)




Like Kalau Suka

0 comments:

Post a Comment